3. oktober 2018

Arrangement ved Jels Voldsted

BROEN Vejen havde annonceret i nogen tid og det gav pote. Der var således 100 personer, som havde nogle festlige timer, hvor der var tændt godt op med humoren. I starten var Strygefri på scenen og der var meget at grine af, da de virkelig forstår at sælge varen. Det handler om deres meget kendte “ Gyllesang”, som bliver spillet på facebook, og der var en kærlighedssang til Svineavleren, der også vakte jubel. De sang trestemmig og slap rigtig godt fra dette.

Efter kaffe og kage, som var med i prisen på 100 kr., blev det Trinity Trioens tur. Det er Danmarks største trio, og var således 5 mand denne gang. Det var de velkendte jazznumre, som flere af de deltagende kendte og de efterspurgte visitkort, som bandet ikke har endnu! Trinity Trioen har som udgangspunkt, at man skal bo i Glejbjerg, for at kunne deltage: der er tale om orkesterleder, HC.Rosendahl, på saxofon/ klarinet, Preben Nielsen, guitar, Søren Lønne, trommer, Lasse Bo Nielsen, keyboard, Heine Fricke, cornet, sang.

BROEN Vejen var meget tilfredse med arrangementet, hvor al overskuddet ubeskåret til fordel for børn og unges aktiviteter i Vejen Kommune.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk