28. august 2018

Weekend med Team Vulk

Fredag den 24.8 inviterede Team Vulk i Vejen 9 børn fra BROEN Vejen til en overnatning med diverse aktiviteter i Vejen Idrætscenter i et døgn.

Team Vulk arrangerede i november 2017 et løb i Vejen. Pengene derfra valgte de at bruge til at lave en aktivitet for nogle børn i Vejen, hvorfor de kontaktede BROEN Vejen. De 9 børn repræsenterede på bedste vis hele Vejen kommune. Børnene fortalte under præsentationen ved velkomsten hvilken fritidsaktivitet, BROEN støtter dem med.

Der var dømt råhygge, gåtur, springhal, hockey, svømning og meget mere. Det var en kæmpeoplevelse for børn og voksne.
BROEN Vejen siger tusind tak til Team Vulk for arrangementet på børnenes vegne.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk