4. april 2018

Lokale sportstalenters vej mod toppen arrangement

 

Det blev en aften med gode indlæg af lokalesportsfolk på en mandag aften.
Alle fortalte levende om deres vej imod toppen, og de fortalte alle 3 at de havde rigeligt med temperament.
Sanne Troelsgaard fortalte at hun idag har en sportscoach, som hun bruger i sin nuværende klub FC Rosengård-Malmø. Sanne har læst til pædagog, men lever nu af sin fodbold i det svenske. Sanne understreger at hun er en holdspiller og hun træner i fittnes ved siden af sin fodboldtræning. Fodbolden har været der fra barnsben, og flere i familien er fodboldspillere, tvillingesøsteren spiller i Kolding.
Sebastian Mortensen startede som 6 årig på Holsted Speedwaybane og kører her stadig nu som 19 årig på 500 kubik. Speedwaycyklen var med ved arrangementet og var flot pudset, så man kunne se de mange sponsorer. Speedwaysporten er dyr og man bruger ca. 200.000 kr. på et år. Sebastian har et delmål om at deltage på U-21 holdet i år, samt et ønske om færre styrt i denne sæson. Sebastian går på Hansenberg i Kolding, hvor han er igang med en Mekanikeruddannelse.
Camilla Søndbjerg Thomasberg Andersens liv er fyldt med heste, og hun er en af de bedste, hvilket hendes resultater vidner om, EM-bronze og Danmarksmester sidste år. Camilla er travl optaget, går på Gymnasiet og står hver dag op kl. 6-14 i skolen, 15-18 i stalden, så hun er altid presset på tid. Camillas dressurridning har hun ikke fra fremmede, idet moderen også var dressurrytter. Camilla fortalte at hun er på landsholdet og “ der er koldt på toppen”, og ikke mindst forældrene kan være de værste. Camilla har lysten til dressur og hun fortalte at man kan sælge den gode hest til meget høje priser og Camilla oplyser at moderen er hendes store forbillede !
Hilsen Heine Fricke – Broen – Vejen

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk