8. september 2018

Vi hjælper børn med deres drømme

Børn med sportsudstyr

To glade BROEN-børn med udstyr, så de er klar til deres sport. (Foto: BROEN Varde)

Den 4/9-18 hjalp BROEN Varde ni børn med at blive klar til deres fritidsaktivitet!

Det gjorde vi ved at skaffe udstyr til to ridepiger, som fandt tøj hos Helles rideudstyr. Udover det havde vi en gymnastikpige, to svømmepiger, tre fodbolddrenge og en fodboldpige, som fandt udstyr hos Sportsmaster i Varde.

Nu er de klædt på til at tage kampen op i deres sportsgrene! 🙂

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk