Støt Broen Danmark - Min konto

Støt økonomisk

dansendepiger-shutterstock_121932226-webDet koster at hjælpe udsatte børn og unge ud i et aktivt fritidsliv. BROEN hjælper med støtte til sportskontingenter, sportsudstyr og hjælp til transport til og fra sport eller andre fritidsaktiviteter, som hjælper børnene til at være en del af et positivt fællesskab med andre børn og unge og voksne rollemodeller.

BROEN er afhængig af at finde økonomiske midler til denne hjælp.

BROEN Tønder tager gerne imod økonomisk støtte til arbejdet fra private og virksomheder. Vi vil meget gerne være med til at eksponere jer som bidragydere på for eksempel vores hjemmeside. Skriv gerne en besked til os, så kan vi tage en snak om, hvordan et støttesamarbejde kan fungere i praksis.

Medlemskab af BROEN Tønder

 

Hvis du ønsker at støtte os, kan du melde dig ind i foreningen – det koster 50 kr. om året at være medlem af BROEN Tønder. Jo flere medlemmer vi får – jo større mulighed har vi for at udbrede kendskabet til foreningen og derigennem nå ud til flere børn.

BROEN Tønders konto: 7970-1264859 (Sydbank) (husk at skrive dit navn, og at det drejer sig om kontingent).

Donation til BROEN Tønder

Donationer kan indbetales til Middelfart Sparekasse på reg. nr.: 1685 konto nr.: 3225815231 – husk at angive, at donationen er til BROEN Tønder samt afsenderoplysninger og skriv, hvis du ønsker, at donationen er anonym.

Du kan også støtte via MobilePay til 22582 – skriv BROEN Tønder i beskedfeltet.