Støt Broen Danmark - Min konto

8. december 2021

Ferielejr fik støtte af fond

BROEN Tønder afholdt i sommerferien en ferielejr for socialt udsatte børnefamilier i samarbejde med Agerskov Ungdomsskole og Tønder Kommune.

TrygFonden donation 2021

Lisbeth Oxholm Andersen (tv.) med gavebeviset til BROEN Tønder (Foto: BROEN Tønder)

Formålet med lejren er at skabe netværk for familierne og at give børnene oplevelser og kendskab til mulige fritidsaktiviteter i lokalområdet. Rammerne på Agerskov Ungdomsskole er ideelle til at lave aktiviteter på stedet, og vi er meget glade for samarbejdet med skolen.

I år modtog vi støtte til ferielejren fra TrygFondens regionale midler. En donation på 45.000 kr. blev overrakt af Lisbeth Oxholm Andersen fra TrygFonden.

Ved overrækkelsen af gavebeviset sagde Lisbeth Oxholm Andersen:

“I BROEN Tønder har I efterhånden været i gang i mange år (10 år), og I har hjulpet rigtig mange udsatte børn og unge i gang med en fritidsinteresse og ind i fællesskabet. Fra TrygFondens side er vi meget glade for jeres indsats – både jer i bestyrelsen og alle jeres frivillige – for I er i den grad med til at skabe bedre trivsel og dermed tryghed blandt Tønders børn og unge.”

Vi siger en stor tak for støtten!