Støt Broen Danmark - Min konto

7. juli 2020

Aktiv ferie for børnefamilier

Til vores glæde er Agerskov Ungdomsskole igen med i et samarbejde om at skabe nogle gode, dejlige og spændende rammer for Aktiv Ferie BROEN Tønder 2020.

Agerskov Ungdomsskole

Agerskov Ungdomsskole lægger rammer til Aktiv Ferie i samarbejde med BROEN Tønder (Foto: Agerskov Ungdomsskole)

Aktiv ferie starter mandag den 3. august om formiddagen og slutter torsdag den 6. august om eftermiddagen. Der bliver i alt 38 deltagere i år, fordelt på 12 voksne og 26 børn mellem 8 og 15 år.

Igen i år bliver der mulighed for at gå i svømmehallen dagligt og at bruge springhallen sammen med en instruktør. Derudover kan deltagerne bruge de forskellige boldbaner og grønne områder udenfor, ligesom der også bliver adgang til e-sportsrummet på skolen.

Kontaktpersonen på ferielejren samarbejder med frivillige fra lokalområdet. Der er blandt andet planlagt en heldagsudflugt med bus, aktiviteter med det frivillige brandværn samt aktiviteter sammen med spejderne fra området.

Formål med Aktiv Ferie:

  • At give familier fra Tønder Kommune med børn, der har behov for ferie, mulighed for en ferie med fokus på et aktivt fritidsliv
  • At introducere børnene til forskellige former for fritids- og idrætsaktiviteter
  • At hjælpe familierne og børnene til gennem fælles oplevelser og aktiviteter at opbygge et netværk
  • At få forældrene til at deltage aktivt i et forenings- og fritidsliv sammen med deres børn

I BROEN Tønder glæder vi os over et fantastisk samarbejde med nogle ildsjæle fra Agerskov Ungdomsskole, som gør det muligt at stable dette arrangement på benene. Vi håber, det bliver en rigtig god oplevelse for alle deltagere – både børn og forældre.