Støt Broen Danmark - Min konto

2. juli 2020

Partnerskab om udsatte børns aktive fritid

Tønder Kommune har indgået en partnerskabsaftale med BROEN Tønder om indsatsen med at hjælpe socialt udsatte børn og unge til en aktiv fritid.

Partnerskabsaftale Tønder Kommune og BROEN Tønder

Partnerskabsaftalen skrives under. På billedet ses fra Tønder Kommune Peter Christensen (forrest tv.), Lena Schonbucher og Mary Lorenzen (bagest tv. og midt) sammen med BROEN Tønders Hanne Aalling Risager (forrest th.) og Ella Mølgaard (bagest th.) Foto: Tønder Kommune

Det fortæller Tønder Kommune i en pressemeddelelse. Aftalen gælder for en tre-årig periode fra 2020-2022 og indebærer en økonomisk støtte til BROEN Tønders arbejde på 100.000 kr. om året.

Peter Christensen, der er formand for socialudvalget i Tønder Kommune, siger om aftalen:

“Som kommune har vi rigtig gode erfaringer med at arbejde tæt sammen med foreninger og NGO’er, hvor vi hver især bidrager med det, vi er bedst til. Det tror vi på sigt kan give mere velfærd. Så jeg er meget tilfreds med, at kommunalbestyrelsen under visionspuljen fandt midler til et fast tilskud til BROEN, så denne partnerskabsaftale blev mulig.”

Partnerskabet har stor betydning for foreningen siger Hanne Aalling Risager, som er formand for BROEN Tønder:

“Vi glæder os over den opbakning, Tønder Kommune viser os, og vi ser meget frem til det fremtidige samarbejde. Denne bevilling giver et stabilt økonomisk grundlag de næste tre år til fortsat at støtte børn og unge med at gå til idræts- og fritidsaktiviteter og være ligesom alle andre børn.”

BROEN Tønder har bygget bro for udsatte børn og unge til aktiviteter i de lokale idræts- og fritidsforeninger siden 2011.

Find mere om partnerskabsaftalen hos Jydske Vestkysten den 30. juni 2020