Støt Broen Danmark - Min konto

26. marts 2020

Besøg hos ambassadør

Vi er så heldige i Tønder, at Jannick Green har sagt ja til at være ambassadør for vores lokale BROEN Tønder afdeling. Det er vi rigtig glade for. I den anledning besluttede vi i bestyrelsen, at vi skulle ned og besøge Jannick, der til daglig spiller håndbold i Magdeburg i Tyskland.

Vi tog afsted torsdag den 20. februar og kom hjem igen lørdag den 22. februar. Torsdag aften så vi håndboldkampen mellem Magdeburg og Leipzig, og Magdeburg vandt heldigvis.

Ud over den oplevelse havde vi også fornøjelsen af at mødes med Jannick om fredagen, hvor vi fik aftalt nærmere omkring vores samarbejde med ham. Det var en utrolig dejlig oplevelse at møde et så åbent og alligevel meget beskedent menneske, der gerne vil være med til at gøre en indsats for de børn og familier, vi støtter gennem BROEN Tønder.

Hanne og Jannick

Der er lidt forskel på højden af BROEN Tønders formand og ambassadør. Hanne Risager og Jannick Green i øjenhøjde på trappen.