Støt Broen Danmark - Min konto

19. februar 2020

BROENs støtte styrker dreng

BROENs støtte til fritidsaktiviteter har også betydning for barnets trivsel i hverdagen. Det fortæller en hilsen, som BROEN Tønder har modtaget i forbindelse med en ansøgning om støtte til et håndboldstævne.

Det er en SFO-leder, som har hjulpet med at søge om tilskud hos BROEN til, at en dreng kan deltage i et stævne med sin klub:

“Jeg vil gerne på vegne af NN søge om tilskud til et afslutningsstævne, som håndboldklubben skal til i slutningen af marts. NN er en dreng, der i den grad får nogle succesoplevelser igennem sit håndbold, og her er han en del af et fællesskab, som gavner ham ind i sit skoleliv, som til tider kan være svært. Vi håber meget på, at han kan få den oplevelse sammen med sine holdkammerater, da det er med til at styrke ham.”

Vi ønsker drengen og hans håndboldkammerater et rigtigt godt stævne!