Støt Broen Danmark - Min konto

5. december 2019

BROEN Tønder har scoret Jannick Green

Håndboldspilleren Jannick Green har sagt ja til at blive ambassadør for BROEN Tønders indsats for udsatte børns fritidsliv.

Jannick Green

Jannick Green i klubdragten for den tyske klub Magdeburg (Foto: SC Magdeburg)

At BROEN i Tønder har scoret en så prominent ambassadør, er der en god forklaring på:

“Birgitte Buch, der sidder i vores bestyrelse, er i familie med Jannick Green, og har spurgt, om han havde lyst. Og det ville han rigtig gerne. Så det er vi både glade og stolte over, at vi nu har en person, der kan være med til at gøre opmærksom på, at vi her har en forening og nogle børn, der har brug for en udstrakt hånd,” fortæller formand for BROEN Tønder, Hanne Alling Riisager i en pressemeddelelse.

Også Jannick Green er glad for samarbejdet:

“Jeg vil rigtig gerne støtte den her sag. Det er et rigtig godt projekt, fordi de børn og unge, der har lysten til at dyrke sport, også skal have muligheden. Derfor vil jeg gerne være med til at støtte BROEN Tønder som ambassadør,” siger Jannick Green.

Jannick Green spiller i den tyske klub SC Magdeburg og er målmand på det danske håndboldlandhold.

BROEN Tønder ser frem til samarbejdet med Jannick Green.

Find mere i Jydske Vestkysten den 1. december 2019