6. marts 2018

Åbner for ansøgninger igen

BROEN Tønder har fra 1. marts åbnet igen for at modtage ansøgninger om støtte til udsatte børns fritidsaktiviteter.

På grund af et stort antal ansøgninger i slutningen af 2017 så vi os nødsaget til midlertidigt at lukke for ansøgninger. Hvis du har søgt om støtte i den periode, hvor vi ikke har taget imod nye ansøgninger, kan du nu ansøge hos BROEN Tønder igen, hvis det fortsat er aktuelt at søge om støtte.

Venlig hilsen

BROEN Tønder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk