25. februar 2019

Skulptur støtter også BROEN

Skulpturen “Vestjyden” blev fredag den 22. februar afsløret ved et arrangement på havnen i Struer.

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (til venstre) sammen med Karin Houmann fra BROEN Struer og kunstneren Henrik Busk Andersen ved skulpturen (foto: Struer Kommune)

Skulpturen er lavet af kunstneren Henrik Busk Andersen og skænket til Struer Kommune. Borgmester Niels Viggo Lynghøj tog imod gaven. Ud over den originale skulptur bliver der også lavet en række mini-udgaver, som sælges i samarbejde med Hjerm Kunstgalleri til fordel for BROEN Struers indsats for lokale udsatte børn og unges fritidsaktiviteter.

Find mere om skulpturen i Ugeavisen Struer den 25. februar 2019

BROEN Struer siger en stor tak for støtten!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk