25. januar 2019

Frivillighedspris til BROEN Struer

Ved Struer Kommunes nytårskur for frivillige blev BROEN Struer tildelt årets Frivillighedspris.

Frivillighedsprisen overrækkes

Formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget Grethe Hestbech overrakte Frivillighedsprisen til BROEN Struer (foto: Struer Frivilligcenter)

Omkring 300 deltagere i Folkets Hus overværede uddelingen af en række priser for at anerkende det frivillige arbejde i kommunen. I kategorien Frivillighedsprisen modtog BROEN Struer årets pris som en anerkendelse af foreningens arbejde for at hjælpe lokale børn og unge fra økonomisk udfordrede familier til at kunne deltage ligeværdigt i foreninger og fritidsinteresser.

Find mere om Nytårskuren i Dagbladet Holstebro-Struer den 23. januar 2019

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk