22. juni 2018

Racerkører valgte at støtte BROEN

Racerkøreren Mikkel O. Pedersen har valgt BROEN Struer som modtager af hans del af overskuddet ved Struer Racing Festival, som afholdes i weekenden.

Mikkel O. Pedersen

Mikkel O. Pedersen klar til ræs (foto: Struer Nyheder)

Valget er sket i samarbejde med byrådsmedlem Palle Lykke Ravn, der blev bedt om at hjælpe med at foreslå en værdig modtager.

“Palle hjalp os med at finde ud af, hvor overskuddet kunne gøre gavn. Da han fortalte om BROEN Struer var det helt perfekt. Det er et så utrolig vigtigt stykke arbejde, som BROEN Struer laver, og jeg er ikke i tvivl om, at det gør en kæmpe forskel for børnene og deres familier, derfor er jeg rigtig glad for at kunne hjælpe dem lidt på denne måde,” fortæller Mikkel O. Pedersen til Struer Nyheder.

Find mere om støtten hos Struer Nyheder

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk