Støt Broen Danmark - Min konto

11. december 2017

Golfklub rejste penge til BROEN

Struer Golfklub afholdt i sommers en golfturnering for at rejse penge til velgørenhed for børn, og forleden modtog BROEN Struer en donation på 13.000 kroner.

Karin Houmann fra BROEN Struer modtog gavebeviset (foto: Frede Stengaard, Dagbladet Holstebro-Struer)

Velgørenhedsmatchen blev afholdt i juni som led i markeringen af 100 års jubilæet for Struer som købstad. En række kendte sports- og mediefolk deltog i arrangementet, som skulle samle penge til tre organisationer: Børnecancerfonden, Red Barnet og BROEN Struer. Da resultatet af golfturneringen endeligt kunne gøres op, var der 13.000 kr. til hver af de tre børneorganisationer.

“Vi er meget glade for bidraget,” fortæller Karin Houmann, som modtog pengene på vegne af foreningen BROEN, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Det er fem år siden, lokalafdelingen af BROEN blev stiftet, og Karin Houmann kan konstatere, at behovet for hjælp bliver større og større: “Vi har i år haft 130 ansøgere, og vi har flere ansøgninger liggende, som vi ikke har kunnet imødekomme. Nu får vi så penge til at hjælpe i hvert fald seks-syv børn mere.”

Find mere om turneringen hos Struer Golfklub

Find hele artiklen i Dagbladet Holstebro-Struer den 8. december