Støt Broen Danmark - Min konto

30. november 2021

Giving Tuesday!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 30.11.2021
12:00 - 16:00


Giving Tuesday er et velgørenhedsarrangement, som har til formål at samle penge ind til udsatte børn og familier, en skarp kontrast til Black Friday og derfor lægger Giving Tuesday også altid den første tirsdag efter Black Friday.

Hvor det på Black Friday går ud på at finde en masse gode tilbud og få købt en masse til sig selv, så handler det på Giving Tuesday om at give videre til mennesker, der har det svært.

BROEN Sønderborgs formål med arrangementet er, at der kan blive samlet penge ind til sårbare familier i Sønderborg Kommune op til jul.

Arrangementet foregår i Broager Sparekasse Skansen den 30. november kl. 12-16, hvor ca. 10-15 lokale erhvervsfolk/ personligheder vil ringe rundt til deres kontakter og samle så mange penge ind som muligt.

Beløbet går ubeskåret til BROEN Sønderborg, hvor de er med til at give sårbare børnefamilier en bedre jul og mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter. Mere specifikt vil det blandt andet være julegaver som for eksempel sportstøj og udstyr fra BROEN Sønderborg.

Vil du også støtte?

Vil du/ I gerne støtte det gode formål, har vi en tombola med sponsorerede præmier. Den kommer op i SKANSEN, når SønderJyskes Håndboldherrer skal spille hjemmekamp den 28. november kl. 15.00.

Hvis man ønsker, at give et bidrag, kan man sende en mail (info@broen-sonderborg.dk) til os med beløbet, navn, telefonnummer og evt. CVR nummer såfremt det er firmaer.

Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via Mobile Pay på 22582 med bemærkning ”Giving Tuesday Sønderborg”.

Ønsker man at lave en indbetaling, så har vi en konto ved Middelfart Sparekasse, reg.nr.: 1685 og kontonummer: 3230468477 med bemærkning ”Giving Tuesday Sønderborg”