Støt Broen Danmark - Min konto

26. november 2021

Giving Tuesday skydes i gang med tombola

Så er vi klar til at skyde Giving Tuesday i gang og vi glæder os helt vildt! Vi starter på søndag d. 28 november, hvor vi vil være i SKANSEN med vores tombola, mens SønderJyske Herrehold spiller håndboldkamp – her vil det være muligt at vinde mange fede præmier, som er donerer af de mange virksomheder og butikker her i Sønderborg.
Alt du skal gøre er, at købe nogle lodder og se om du er heldig 😍 Du kan købe 6 lodder for 25 kr. og dermed være med til at støtte er godt formål – nemlig udsatte børn og unge i Sønderborg Kommune. Hele beløbet går ubeskåret til disse børn og unge – pengene vil blive brugt på julegaver og økonomisk støtte til sports- og fritidsaktiviteter.
På billedet, kan I se hvilke virksomheder og butikker, som har doneret til enten tombolaen eller til selve dagen “Giving Tuesday” d. 30 november. Vi er utroligt taknemmelig for alle de donationer vi har modtaget og vi kan ikke sige tak nok 🥰🥰
Du kan også støtte via mobilpay på 22582 med et valgfrit beløb – husk bemærkningen “GTS”, således at vi ved det er doneret til Giving Tuesday Sønderborg 😊