Støt Broen Danmark - Min konto

15. september 2020

En stor håndsrækning til udsatte børn

En stor donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden til BROEN Slagelse gør det muligt at hjælpe flere børn og unge til at deltage i gode fritidsaktiviteter.

Poul Erik Bech Fonden donation

Donationen blev overrakt i Vestsjællandscentret. Fra venstre ses: Anja Nielsen og Karen Sieling fra BROEN Slagelse, samt Henrik Hjortkær og Sven Lyse (stående) fra EDC Poul Erik Bech Slagelse (foto: Anders Ole Olsen, Sn.dk)

Donationen blev overrakt i Vestsjællandscentret af Sven Lyse og Henrik Hjortkær fra EDC Poul Erik Bech-mæglerne i Slagelse. Fra BROEN Slagelse var det Anja Nielsen og Karen Sieling, der tog imod gavebeviset fra fonden, og det vakte stor glæde hos foreningen.

“Det betyder rigtig meget. Hele foreningslivet har jo stået stille under coronaen, og nu mærker vi faktisk, at det strømmer ind med ansøgninger,” fortæller formand Anja Nielsen til Sn.dk og fortsætter: “Vi kan hjælpe så mange børn, som vi har penge til, og de 50.000 kroner her vil gøre en stor forskel for lokale børn og unge.”

Poul Erik Bech Fonden står bag EDC Poul Erik Bech-kæden.

Find mere om donationen hos Sn.dk den 6. september 2020

BROEN Slagelse siger en stor tak for støtten!