Støt Broen Danmark - Min konto

5. december 2019

Penge til at bygge mere bro

Poul Erik Bech Fonden har givet en donation på 50.000 kr. til BROEN Slagelse og indsatsen for udsatte børns aktive fritid.

BROEN Slagelse modtog donationen hos EDC Poul Erik Bech Slagelse

Donationen blev overrakt hos den lokale EDC Poul Erik Bech Slagelse i begyndelsen af november, hvor repræsentanter for BROEN Slagelse var inviteret på besøg. Henrik Hjortkær og Sven Lyse fra EDC Poul Erik Bech Slagelse stod for overrækkelsen.

Pengene skal bruges til at sikre, at udsatte børn og unge kan være en del af de gode fællesskaber i lokale idræts- og fritidsforeninger med sport, spejder, musik og andre fritidsaktiviteter.

Gennem BROEN får børnene støtte til kontingent og udstyr, så de kan være sammen med andre børn og unge og dyrke deres fritidsinteresser. Og det koster mange penge. I gennemsnit koster det 2.000 kr. pr. barn om året i støtte til kontingent og udstyr. Donationen fra Poul Erik Bech Fonden bragte derfor stor glæde blandt de frivillige i BROEN Slagelse.

Find mere om donationen hos Sjællandske Medier den 15. november 2019

Det er ikke kun i Slagelse, at Poul Erik Bech Fonden i 2019 har valgt at påskønne de frivillige i BROEN Danmark. Samlet set har fonden valgt at give 1 million kr. til BROENs lokale indsats fordelt over det meste af landet.

Om Poul Erik Bech Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden. Gennem overskuddet fra EDC Poul Erik Bech støtter Fonden især foreninger, der gør en forskel for børn.

Find mere om Poul Erik Bech Fonden