Støt Broen Danmark - Min konto

10. januar 2018

Så er vi i gang!

BROEN Slagelse er nu kommet på plads som forening og dermed klar til at bygge bro til et aktivt fritidsliv for udsatte børn og unge i hele kommunen. Bag foreningen står en gruppe engagerede personer fra lokalområdet.

Bestyrelsen i BROEN Slagelse: (fra venstre) Gitte Gamborg Kristiansen, Anja Nielsen, Helle Guillaume Jensen, Steen Egedal Nielsen, Karen Louise Dalby Sieling og Rene Gundsø. Anni Vilsgaard er ikke med på billedet.

I bestyrelsen for BROEN Slagelse er følgende: Anja Nielsen (formand), Anni Vilsgaard (næstformand), Helle Guillaume Jensen (kasserer), Steen Egedal Nielsen, Karen Louise Dalby Sieling, Gitte Gamborg Kristiansen og Rene Gundsø.

Formand Anja Nielsen fortæller om formålet med BROEN: ”Vi har alle brug for at være en del af et fællesskab. Og her har vores idræts- og fritidsforeninger et fantastisk tilbud om gode fællesskaber for både børn og voksne. BROEN er en frivillig forening, der giver økonomisk støtte til udsatte børn og unges fritidsaktiviteter. Støtten går til kontingent og udstyr, og den har stor betydning for børnene, fordi den giver dem mulighed for at være en del af fællesskabet på lige fod med andre børn og voksne rollemodeller – også efter skoletid.”

Samarbejde med kommune og foreningsliv
BROEN Slagelse blev stiftet i september 2017 i samarbejde med HEL Fritid, der er Slagelse Kommunes indsats for at give børn mulighed for et aktivt fritidsliv. BROEN Slagelse arbejder tæt sammen med fagpersoner i Slagelse Kommune såsom lærere, pædagoger, sagsbehandlere, familierådgivere og andre med et godt kendskab til børn i udsatte familier.

Desuden samarbejder BROEN Slagelse med de eksisterende lokale foreninger og klubber inden for idræts- og fritidsområdet.

Find artikel om BROEN Slagelse hos VD Online