Støt Broen Danmark - Min konto

7. februar 2018

Flere støtter BROEN Silkeborg med donationer

Det er en fornøjelse, når BROEN får respons på ansøgninger hos fonde mv.

Således fik BROEN Silkeborg sidst på året 2017 ikke mindre end 65.000 kr. i støtte til hjælp til udsatte børn og unge, så vi kan opfylde deres største ønske, nemlig at deltage i de fritidsaktiviteter, som de så gerne vil.
Hjælpen er mulig, når Jubilæumsfonden for Grundfos for 2. gang udbetaler 25.000.

Ikke mindre glade blev vi, da Helle Kor på vegne Harry Lykke Hansen og Hustrus Familiefond sendte en mail med den overraskende og glædelige besked om, at familiefonden ville donere hele 40.000 kr. til BROEN Silkeborg.

Ydermere blev Dorthe her sidst i januar måned kontaktet af nogle flittige og foretagsomme damer, der ønskede at gøre noget godt for andre. De havde hørt om BROEN, hvorfor de uopfordret gerne ville give deres “foretagsomhed”  til et velgørende projekt.

Her er hvad de skrev til BROENs formand Dorthe Nørgaard:
“Hej Dorthe. Tak for en behagelig samtale med dig og Poul.
Vi er 10 exitter, bosiddende i Silkeborg, som tjener lidt penge på at holde bagagerums marked, julemarked og modeshow, som i år er holdt hos Busted. Vi har valgt at vi gerne vil donere et pengebeløb 5000 kroner til Broen, hvor vi ser vi kan gøre en forskel lokalt til udsatte børn i nærområdet. Med venlig Bente Hillersborg. ”

Exitterne ved overrækkelsen af pengegaven til Dorthe Nørgaard, BROEN Silkeborg