Støt Broen Danmark - Min konto

29. december 2017

Louis Nielsen Silkeborg donerer 6.500 til BROEN

Den landsdækkende optikerkæde Louis Nielsen besluttede hen over sommeren at indsamle gamle, brugte brillestel til fordel for børn i Tanzania.

Samtidig besluttede Henrik Høj Thykjær fra Louis Nielsen, Silkeborg, at man udover landsindsamlingen samtidig ville tilgodese et godt formål lokalt. Derfor ville forretningen i Silkeborg donere 10 kr. for hvert brugt brillestel, der blev indsamlet i forretningen i Silkeborg til et lokalt projekt, som støttede børn og unge. Radio Silkeborgs lyttere skulle derfor ved afstemning vælge, hvilket formål lytterne ønskede at støtte. Glade var vi i BROEN, at afstemningen blandt radioens lyttere faldt ud til vores fordel.

Frivillige fra BROENs bestyrelse var derfor kort før jul inviteret ind i Radio Silkeborgs studie, hvor Henrik kunne afsløre, at kunderne i Louis Nielsen Silkeborg havde indsamlet over 600 brillestil til børn i Afrika.
Det var med stor glæde, at BROEN Silkeborg blev tilgodeset med  kr. 6.500, til gavn for udsatte børn og unge i Silkeborg. Donationen vil blive brugt til udstyr og kontingent, så børnene vil kunne deltage i fritidsaktiviteter på lige fod med andre børn.

BROEN Silkeborg sige tusind tak for støtten!

Henrik Thykjær, Louis Nielsen Silkeborg t.v. overrækker her gavekortet til  BROEN med Leo, Dorthe og Poul, yderst t.h., mens Christoffer fra Radio Silkeborg, nr. 2 f.v. ser til.