Støt Broen Danmark - Min konto

23. august 2019

BROEN Rudersdal gør en forskel

BROEN Rudersdal har eksisteret 1 år og allerede hjulpet 60 børn og unge godt på vej ind i fritidslivet.

Mange børn og unge lever i dag i relativ fattigdom og har bla. Ikke råd til at være en del af fællesskab og dyrke fritidsaktiviteter. Socialforskningsinstituttet fastslår at over 65.000 børn i Danmark lever i relativ fattigdom. Dertil kommer børn og unge som på grund af presset økonomi momentant må undvære det sunde fritidsliv.

Om der også var børn og unge, der havde dette behov i Rudersdal kommune, vidste vi i BROEN Rudersdal dog ikke med sikkerhed, men vores fornemmelse var, at der var et behov. Stifterne af BROEN Rudersdal tog initiativet på grund af egne positive erfaringer for et aktivt, sundt liv i et frivilligt fritidsfællesskab.

Efter opstartsfasen i efteråret 2018, kom vi rigtig i gang i foråret 2019 og har til dato hjulpet 60 børn og unge ind i forskellige fritidsaktiviteter i 11 forskellige idrætsgrene. Det være sig som støtte til kontingent, stævnedeltagelse eller beklædning.

BROEN Rudersdal henter fortrinsvis sin økonomisk formåen fra tilskud eller gaver fra fonde og firmaer, men også som medlemsbidrag, og vi håber at kunne udbygge medlemsantallet de næste år, og skabe stor frivillighedsskare til kommende indsatser og aktiviteter. – En samarbejdsaftale med Fritidsforstærkningen i Rudersdal Kommune bidrager ligeledes til støttemulighederne Fra BROEN Rudersdal.