1. juni 2018

Rudersdal bygger bro for udsatte børn

Bro til fællesskab

For nogle børn kan der være behov for en bro til fællesskabet. (Modelfoto)

På kort tid har en række lokale ildsjæle fundet sammen om en vision om at bryde ulighed og bygge bro for udsatte børn i kommunen til en aktiv fritid i de gode fællesskaber i lokale foreninger og fritidstilbud.

De har derfor fundet sammen om at oprette en lokalforening af BROEN i Rudersdal. Bag initiativet står Anne Kildegaard, som gennem sit netværk har fundet opbakning til at bringe foreningen til kommunen.

Den stiftende generalforsamling holdes onsdag den 20. juni kl. 19.30 i caféen på Vedbæk Skole, Henrikholms Allé 2, 2950 Vedbæk. Alle er velkomne til at deltage, også hvis man bare vil høre mere om foreningens indsats for udsatte børns fritidsaktiviteter.

BROEN Rudersdal bliver lokalforening nummer 29 – efter BROEN Randers, som stiftes den 12. juni – af BROEN Danmark og modtager støtte herfra til at komme godt i gang.

Find mere om den stiftende generalforsamling

Find omtale af BROEN Rudersdal i Rudersdal Avis den 17. maj

Find mere om landsorganisationen BROEN Danmark

Mere information

Anne Kildegaard, initiativtager, mail: info@broen-rudersdal.dk eller annekildegaard@yahoo.dk