21. november 2018

Støtte fra Frode Madsens Fond

BROEN Ringkøbing-Skjern har modtaget en donation på 15.000 kroner fra Frode Laurits Erland Madsens Almennyttige Fond.

Frode Madsen (1925-2018) voksede op i Skjern og blev uddannet som klejnsmed. Han tog som ung til Århus, hvor han arbejdede på Sabroes fabrikker. Derefter rejste han til Sydamerika, hvor han med til at opbygge en fabrik for Sabroe i Brasilien. Han blev senere direktør for virksomheden.

Selv om Frode Madsen levede det meste af sit liv i Sydamerika, mistede han aldrig kontakten til sin fødeby. For nogle år siden oprettede han en fond til velgørende formål, Frode Laurits Erland Madsens Almennyttige Fond, som blandt andet har støttet aktiviteter blandt udsatte børn og unge i Ringkøbing-Skjern Kommune og især i Skjern.

Find mere om Frode Laurits Erland Madsens Almennyttige Fond

BROEN Ringkøbing-Skjern siger en stor tak for støtten!

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk