12. maj 2018

Stor donation fra Skjern Y’s Men’s Club

En stor donation fra Y’s Mens Club, det er virkelig dejligt at modtage en donation, og en donation i den størrelse gør at vi kan hjælpe endnu flere børn og unge i Ringkøbing-Skjern, vi hjælper allerede 29 børn til mange forskellige aktiviteter i kommunen, og tror at der er flere endnu som har brug for hjælp, og denne hjælp gøre at vi kan.

Du kan læse hele den artikel fra dagbladet Ringkøbing-Skjern ved at klike på linket nedenfor.

Link til artikel: https://dagbladetringskjern.dk/ringkoebing-skjern/Stor-donation-gavner-broen/artikel/330935

En stor tak til Skjern Y’s Men’s Club.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk