28. april 2018

Referater fra generalforsamling og bestyrelsesmøde den 7. april

Så blev der afholdt både generalforsamling og efterfølgende bestyrelsesmøde. I den forbindelse kan vi byde velkommen til nogle nye medlemmer, som vi håber kan styrke os i BROEN Ringkøbing-Skjern med at hjælpe børn og unge ud i en aktiv fritid. Samtidig må vi desværre også sige farvel til nogle “gamle” medlemmer, så mange tak for jeres arbejde i BROEN Ringkøbing-Skjern!

Der kommer til at ske en del ting i den nærmeste fremtid, så det bliver spændende at få de nye medlemmer med ind i dette arbejde. Der er allerede ved at komme flere ansøgninger, vi har modtaget nogle opkald om fremtidig støtte til BROEN Ringkøbing-Skjern, men det vil vi informerer endnu mere om, når det hele er på plads.

Referat til ordinær generalforsamling i BROEN Ringkøbing

Referat fra Bestyrelsesmøde lørdag den 7. april 2018

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk