6. marts 2018

Generalforsamling lørdag den 7. april

Så er det blevet tid til vores generalforsamling i BROEN Ringkøbing-Skjern, kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel i din kommune, for at hjælpe børn og unge ud i en aktiv fritid, så sæt allerede nu et kryds i kalenderen lørdag den 7. april klokken 15:00. Vestervænget 22, Skjern (ved mere end 10 deltager, rykker vi til anden lokalitet).

Vi er en “ung” forening, hvor der plads til mange ideer eller aktiviteter, vi skulle gerne have spredt budskabet i hele vores kommune.

Så om du har tid/lyst til enten at være medlem i bestyrelsen, eller er god til at skrive, så vi kan søge fonde/midler, eller har gode ideer/forslag til, hvordan vi kan hjælpe så mange, som mulig, så hold dig ikke tilbage, enten kom med til generalforsamlingen, ellers er vi meget modtagelige over for forslag og ideer via mail info@broen-ringkoebingskjern.dk eller mobil 51363611