Støt Broen Danmark - Min konto

14. juli 2022

Når bolden bruges rigtigt, lyser en stjerne op

“Der er mange børn, der på den ene eller den anden måde er socialt udsatte. Af alverdens grunde. Netværket hjemme er måske ikke så stort – eller måske er den sociale kode en svær nød at knække.
Niels har aldrig været en bolddreng, og så er det ikke nemt at optjene point, når fodbold er kontant valuta i skolegården. Niels er ham, vi kender som den typiske nørd.
Men nørder har også brug for at være sammen. BROEN Randers har givet denne bløde nørd et højtelsket fristed på teaterskolen, Kastalia, hvor han går én gang om ugen. Niels mor fortæller, at hun ikke har set sin dreng være så optaget af noget, og være så glad for noget, som det rum teateret kan tilbyde. Her er ingen hårde bolde. Her er plads til alle. Her er plads til ham. Her er han helt rigtig og får lov at opleve sig selv som helt rigtig. Niels fortæller meget og meget gerne om Kastalia, hvis man spørger ham. Ingen kan være i tvivl om, at her er en dreng med noget på hjertet, og hjertet ved teateret.