Støt Broen Danmark - Min konto

26. august 2021

BROEN Randers giver børn muligheden for at udvikle sig socialt og styrke selvtilliden

En forælder fortæller:

“Pga. Broen i Randers, kan mine to børn gå til svømning – uden at jeg skal vende hver en krone eller sige nej til dem, igen. De får mulighed for at udvikle sig socialt og styrke deres selvtillid, ting som betyder så meget; og helt uden,  at de skal føle sig anderledes. I et hjem præget af sygdom og til tider for mange bekymringer- er det bare helt vidunderligt at vide, at ens børn har sunde, normale interesser; hvor de kan få lov til at være børn! Tusind tak til Broen, det er et fantastisk arbejde I gør”.

“I BROEN Randers siger vi mange tak for roserne – netop muligheden for at være med i et fællesskab, gøre ting sammen med andre, have sunde interesse og have muligheden for at være barn – ja, det er det vi arbejder for i BROEN Randers”.