Støt Broen Danmark - Min konto

7. april 2021

Bilka donerede cykel til pige

Cykel BilkaBROEN Randers har haft glæden ved at hjælpe en pige til at kunne transportere sig selv på en ny cykel, der er blevet doneret af Bilka Randers.

For lidt tid siden blev vi kontaktet af en familie med en datter, som siden fødslen har været hjertesyg. Hun er for nylig blevet opereret for sin hjertelidelse og var derfor klar til at være mere aktiv.

Et stort ønske hos hende var at kunne cykle sammen med veninderne, men det var økonomien i familien ikke til at indfri. Derfor kontaktede familien BROEN Randers for at høre om muligheden for økonomisk hjælp, selvom det ikke drejede sig om en fritidsaktivitet i en forening.

Jette Husum, der er formand for BROEN Randers, tog kontakt til det lokale Bilkavarehus og spurgte, om varehuset ville donere en cykel til pigen. Det sagde nonfood-chef Benno Angelo Valente straks ja til og inviterede pigen til at komme hen i varehuset og selv vælge sig en cykel, der passede til hende.

Varehuschef

Nonfoodchef Benno Angelo Valente stod for donation af cyklen fra Bilka (Fotos: BROEN Randers)

Cyklen blev selvfølgelig udstyret med lås, så pigen kunne komme i gang med det samme. Pigen ønskede at være anonym, men vi fik lov til at dele et billede af cyklen, som hun nu kan køre ud i foråret på sammen med sine venner.

BROEN Randers siger en stor tak for støtten!