Støt Broen Danmark - Min konto

8. april 2020

Amanda, 16 år: ”Jeg er rigtig glad…”

Amanda, 16 år: ”Jeg er rigtig glad for at jeg nu kan bruge min krop og være sammen med mine venner”. 

Familiebehandler fra Randers Kommune fortæller: ”Amanda havde massivt skolefravær og der var bekymring for Amanda, da hun tilbragte meget tid rundt omkring i Randers by med andre unge, der også manglede noget at lave. Der blev igangsat et behandlingstilbud af Randers Kommune til Amanda, hvor en stor del var, at prøve at give hende mulighed for at få sunde interesser og samvær med andre unge.

Amanda havde et ønske om at starte til fitnesstræning med sine veninder, men det kunne ikke lade sig gøre, da familien ikke havde råd til det. Her kom BROEN Randers til hjælp, da de bevilgede Amanda et fitnessabonnement. Amanda træner nu to gange ugentligt og kan være sammen med venner i fitnesscenteret. Amanda fik lavet en vigtig U-vending i sit liv og komme nu også stabilt i skole. U-vendingen skyldtes hårdt arbejde fra både Amanda og hendes forældre, men den hjælp hun af BROEN-Randers, til at udleve sine interesser, var uden tvivl af af kæmpe betydning!”, oplyser familiebehandleren til Broen-Randers.