Støt Broen Danmark - Min konto

6. april 2020

Verdo donerer beløb til BROEN Randers

I forbindelse med at energiselskabet Verdo fik ny direktør, Jakob Flyvbjerg Christensen, blev tiltrædelsen markeret ved et netværksmøde i marts. Jakob Flyvbjerg Christensen havde frabedt sig gaver i forbindelse med tiltrædelsen, og i stedet for en gave opfordrede han og Verdo gæsterne til at donere et beløb til BROEN Randers.

Verdo har nu givet donationen videre til BROEN Randers – en frivillig, ulønnet forening, der hjælper ressourcesvage børn og unge til en aktiv fritid i lokale klubber og foreninger.

”Vi er rigtig glade for det beløb, Verdo har doneret. Det er vigtigt og glædeligt for os, når der er lokale virksomheder, som støtter vores virke med at hjælpe sårbare børn og unge ud i en aktive fritid. Børnene bliver er del af et fællesskab, som de glæder sig over at være del af, og som de ellers ikke ville have mulighed for,” siger Jette Husum, formand for BROEN Randers.

Almindeligvis støtter BROEN Randers med et beløb til kontingent og udstyr til fritidsaktiviteter til børn og unge i alderen 3 til 18 år – efter ansøgning. Eneste betingelse for at få støtte er, at man hører til gruppen sårbare børn og unge, hvor de hjemlige ressourcer er begrænsede. Der ydes støtte efter ansøgning og støtten går til blandt andet kontingent og udstyr. Støtten gives for en sæson eller et år ad gangen afhængigt af aktiviteten

”Man kan sagtens søge igen, vi forlænger gerne, hvis interessen for børnene fortsat er til stede. Det vigtigste er, at børnene finder glæden i det, de laver. Vi håber fort

sat at hjælpe omkring 200 børn i løbet af 2020, og støtten fra virksomheder som Verdo bringer os et skridt nærmere i at nå det mål,” siger Jette Husum.

”Vi er glade for at hjælpe, hvor vi kan. BROEN Randers er et vigtigt initiativ for lokalområdet, fordi det giver muligheder til nogle børn og unge for at deltage i fritidsaktiviteter, som er med til at udvikle dem,” siger Jakob Flyvbjerg Christensen, administrerende direktør i Verdo.