Støt Broen Danmark - Min konto

12. februar 2020

En mor siger tak for hjælpen

BROEN-Randers har modtaget en lille historie fra en mor. Vi har hjulpet, således at to børn kan gå til skydning i Randers.

Moderen siger: “Tusind tak for hjælpen, I aner ikke, hvor meget det betyder. Da vi var der i tirsdags havde de konkurrence til sidst, min datter var bedst på holdet, at se hendes glæde var fantastisk.

Min søn havde en dårlig aften og var ked af det, men der var en super børnetræner. Han gav min søn tid og selvom min søn kun var med den sidste halve time fik han så meget ros og var så glad.

Det ville være så hårdt, at skulle sige til mine børn, at de ikke kunne gå til skydning, at fortælle dem at den fritidsaktivitet er sat i bero til bedre tider. Så tusind tak til BROEN-Randers for hjælpen, så mine to børn kan dyrke en god og sund fritidsinteresse.”