10. juni 2018

BROEN bygges i Randers

BROEN til fællesskaber

BROEN tilbyder en bro til gode fællesskaber for udsatte børn (Modelfoto)

Nu er en flok frivillige ildsjæle klar til at bygge bro for udsatte børn til en aktiv fritid i hele Randers kommune. Det sker, når foreningen BROEN Randers stiftes den 12. juni 2018.

Bag initiativet står Jette Husum, som har gjort det forberedende arbejde med at finde frem til den rette kreds af personer, som vil være med til at stå bag oprettelsen af en forening: “Vi er klar til at styrke indsatsen med at hjælpe børn og unge fra socialt udsatte familier ud i de mange gode fællesskaber, som vi har i kommunen. Nogle gange skal bare være den ekstra bro, som en forening som BROEN kan sikre, så vi ikke taber de børn, der egentlig gerne vil gå til noget i fritiden, men bare ikke har muligheden på grund af manglende økonomi eller ressourcer i familien. Der kan vi gå ind og støtte,” fortæller Jette Husum.

Den stiftende generalforsamling holdes tirsdag den 12. juni kl. 18.00 i Fritidscenteret i SIKR’s mødelokale, Vestergade i Randers. Alle er velkomne til at deltage, også hvis man bare vil høre mere om foreningens indsats for udsatte børns fritidsaktiviteter.

BROEN Randers bliver lokalforening nummer 28 – kun en uge før BROEN Ruderskal, der stiftes som nummer 29 den 20. juni – af BROEN Danmark og modtager støtte herfra til at komme godt i gang.

Find mere om den stiftende generalforsamling

Find mere om landsorganisationen BROEN Danmark

Mere information

Jette Husum, initiativtager, mail: info@broen-randers.dk eller jettehusum13@gmail.com