Støt Broen Danmark - Min konto

10. december 2019

Donation på 50.000 kr.

BROENs frivillige kan nu hjælpe endnu flere børn i Odense

Ikke alle familier har økonomisk råderum til, at deres børn kan gå til sport og andre aktiviteter i fritiden. Her kommer BROEN Odenses frivillige ildsjæle ind i billedet. De brænder hver især for at gøre en forskel for børnefamilier i lokalområdet, og de sætter en ære i at få børn til at blive en del af det lokale foreningsliv. Gennem BROEN får børnene støtte til kontingent og udstyr, så de kan være sammen med andre børn og unge og dyrke deres fritidsinteresser. Og det koster mange penge. I gennemsnit koster det 2.000 kr. pr barn om året i støtte til kontingent og udstyr.

En donation på 50.000 kr. fra Poul Erik Bech Fonden bragte derfor stor glæde blandt de frivillige i BROEN Odense.

Pia Ellegaard Nissen EDC Poul Erik Bech Odense stod for selve overrækkelsen. Her udtrykte hun stor respekt for de frivillige i BROEN Odense:

De frivillige i Broen Odense gør en stor personlig forskel for udsatte børn og unge og bidrager til, at endnu flere bliver en del af et aktivt fællesskab. Det at være en del af et fælleskab og opnå nye relationer, giver foruden livsglæde også børnene redskaber til at komme godt videre i livet. Poul Erik Bech Fonden ønsker at støtte foreninger, som gør en forskel for børn, og det er BROEN Odense et rigtig godt eksempel på.

En million kroner til at bygge bro for børn

Det er ikke kun i Odense, at Poul Erik Bech fonden i 2019 har valgt at påskønne de frivillige i BROEN Danmark. Samlet set har Fonden valgt at give 1 million kr. fordelt over det meste af landet. Om Poul Erik Bech Fonden

Poul Erik Bech Fonden er en almennyttig fond, som blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden ejer i dag størstedelen af mæglervirksomheden. Gennem overskuddet fra EDC Poul Erik Bech støtter Fonden især foreninger, der gør en forskel for børn.