6. november 2019

Nytårsløbet 2019

Nytårsløbet 2019

Et af Danmarks største Nytårsløb afvikles i Odense for 21. gang. 31. december 2019.
Nytårsløbet i Odense har i en lang årrække indsamlet penge til velgørende formål. Deltagerne kan bidrage med et frivilligt beløb ved tilmelding, som sammen med et bidrag fra arrangørside går til det udvalgte formål.
I 2019 går donationen til Broen Odense, som hjælper udsatte børn med en aktiv fritid.
 
En stor og dybfølt tak skal derfor lyde til alle, der hjælper os med at hjælpe udsatte børn, med at komme til en fritidsaktivitet.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk