22. maj 2019

Giro 413 med hjælp til BROENs udsatte børn

BROEN Odense har modtaget en donation fra DR’s ønskeprogram Giro 413 til at støtte aktivt fritidsliv for udsatte børn.

Giro 413 donation

Peter Sten (tv) fra Giro 413 overrækker gavebeviset til Erik Haumann (foto: DR/Giro 413)

Giro 413-værten Peter Sten afleverede forleden et gavebevis på 15.000 til BROEN og lavede samtidig et indslag til P4 Fyn og senere til programmet Giro 413, der sendes på P5. Pengene er målrettet projektet “Aktivt Fritidsliv for børn og unge” i Blommenslyst, som ligger lige uden for Odense.

Gavebeviset blev modtaget af Erik Haumann fra BROEN Danmark, da de frivillige i BROEN Odense var forhindrede i at møde op på en hverdagsformiddag på grund af deres civile arbejde ved siden af den frivillige indsats i BROEN Odense.

BROEN Odense siger en stor tak for støtten!