20. juni 2018

Cykelløbet BROEN Danmark Rundt besøger Odense

Så fik BROEN Odense besøg af en masse glade og smilende cykelryttere.

Cykelholdet som vi fik besøg af består af 25 engagerede personer fra forenings- og erhvervslivet samt fra partier på tværs af den politiske scene. Rytterne skal cykle mere end 800 kilometer i løbet af fem dage i den gode sags tjeneste.
Undervejs vil cykelrytterne besøge flere af BROENs lokale afdelinger og slå et slag for foreningernes arbejde for udsatte børn i lokalområdet, herunder i Odense.

Deltagerne dækker selv deres udgifter i forbindelse med turen, og de indsamlede midler fra sponsorer går til BROENs indsats for socialt udsatte børn og unges fritid gennem lokalforeningerne af BROEN. For at sikre cykelholdets tur på kryds og tværs af Danmark er der en motorcykel i front og to servicevogne efter holde

Velgørenhedsløbet afholdes for andet år i træk, og feltet forventer at samle flere penge ind end sidste års 375.000 kroner.

BROEN Odense vil gerne sige tak til Fjordager IF’s cykelhold, som bakkede op om løbet, de stillede 3 rytter, som cyklede med til Vejle, og 7 ryttere, der cyklede med til bygrænsen.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk