Støt Broen Danmark - Min konto

28. november 2019

Løbeklub kom med uventet støtte

Forleden modtog BROEN Nyborg en donation fra en uventet side. Det skete, da kassereren fra en løbeklub kom forbi med en check på 11.720 kroner til BROENs arbejde for udsatte børn og unge.

Kassereren hedder Lasse Mortensen, og han kom på vegne af den landsdækkende forening Dansk Ultraløber Klub. Beløbet var de midler, som klubben havde tilbage, da den tidligere i år valgte at nedlægge sig selv som forening for danske ultraløbere. Klubben har eksisteret siden 2016 som en forening for løbere, der løber længere end maratondistancen.

Til Lokalavisen Nyborg fortæller Lasse Mortensen: “Vi har måttet konstatere, at tiden ikke helt er moden endnu til en landsdækkende klub for langdistanceløbere, og har derfor valgt at træffe den kedelige beslutning at lukke foreningen ned. De midler, der er tilbage, har vi valgt at donere til BROEN Nyborg.”

Find hele artiklen (s. 52) hos Lokalavisen Nyborg den 26. november 2019

BROEN Nyborg siger en stor tak for donationen