29. januar 2019

Træningsevent til fordel for BROEN

Træningseventen Bodyworks Nyborg løber i marts af stablen for tredje gang og igen i år til fordel for udsatte børns fritid gennem BROEN Nyborg.

Bodyworks Nyborg 2019 foregår i weekenden den 22. – 24. marts i Nyborg Idrætscenter. Her vil to dygtige engelske instruktører præsentere deltagerne for spinning, body combat, insanity, balance, strech, circuit, core workout og metafit. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til BROEN Nyborgs indsats.

Find mere hos Nyborg Familie og Firma Sport

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk