24. september 2018

Bigband spiller op for BROEN

Nyborg Bigband spiller sin 20 års jubilæumskoncert lørdag den 3. november 2018 på Bastionen i Nyborg.

Bigbandet har hidtil spillet under navnet ‘@Bigband’. Koncerten i november markerer både jubilæet og navneskiftet og er samtidig en velgørenhedskoncert, idet overskuddet går til BROEN Nyborgs arbejde med at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid.

Vi siger mange tak for det fine initiativ og håber, at mange vil møde op og nyde koncerten!

Find mere om jubilæums- og velgørenhedskoncert med Nyborg Bigband

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk