Støt Broen Danmark - Min konto

13. september 2018

Børn hjælper børn ved at samle skrald

Affaldsindsamling Ullerslev Spejdergruppe

Nogle af Ullerslevspejderne ved affaldsindsamlingen (foto: Ullerslev Spejdergruppe)

Ullerslev Spejdergruppe samlede i april 2018 affald en hel dag, og overskuddet fra indsamlingen blev doneret til BROEN Nyborg.

Den 22. april var af Danmark Naturfredningsforening udråbt til dagen, hvor man skal gøre en ekstra indsats for rydde op i den danske natur. Medlemmerne af Ullerslev Spejdergruppe tænkte ud af boksen og valgte at lave affaldsindsamlingen som en sponsorindsamling, hvor private og de lokale forretningsdrivende kunne sponsorere spejdernes indsamling til at hjælpe udsatte børns fritid.

“BROEN er med til at gøre det muligt, at også børn fra økonomisk trængte familier kan gå til noget i deres fritid, og det var en enig bestyrelse og ledergruppe enige om, at vi gerne ville gøre noget for at støtte dem,” fortæller gruppeleder Henrik Koch-Poulsen i en pressemeddelelse og tilføjer: “Og så var det oplagt at slå to fluer med et smæk og være med til at gøre Ullerslevs natur lidt renere, samtidig med at vi samlede penge ind til BROEN.”

Spejderne fra Ullerslev samlede mere end 100 kilo skrald på tre timer.

Find mere om affaldsindsamlingen hos TV2 Fyn

Vi siger mange tak for støtten.