Støt Broen Danmark - Min konto

5. januar 2016

Nytårsløb med raket og donation

Nytårsløb2015-NielsAndersen

Både børn og voksne var med til Nytårsløbet (foto: Niels Andersen, Fyens.dk)

På den sidste dag i 2015 startede motionsturen for Nyborgs borgere festligt med affyring af en nytårsraket. Løbet er et friskt tilbud til alle, og ca. 300 deltagere havde valgt at gå eller løbe de 2,5 km eller 5 km gennem skoven.

Også denne gang havde NGIF, Nyborg Gymnastik og Atletik afdeling valgt at donere BROEN Nyborg det beløb, som de mange deltagere havde lagt i bøtten. De mange sedler og mønter blev samlet til kr. 6.845,50.

Find mere om Nytårsløbet hos Fyens.dk

BROEN Nyborg siger tak til de mange løbere og gående samt NGIF for den flotte donation til at hjælpe udsatte børn og unge til en aktiv fritid.