Støt Broen Danmark - Min konto

3. september 2014

Hæder til skydeprojekt

Nyborg Skytteforening pokal

Dorrit Møllegaard fra Nyborg Skytteforening modtager pokalen af Lars Høgh, formand for DGI Skydning (foto: DGI Skydning)

Nyborg Skytteforenings skydeprojekt for børn og unge med særlige behov har gjort det så godt, at DGI Skydning har tildelt foreningen den fornemme anerkendelse Arnth-Jensen-pokalen. Projektet har hjulpet børn med ADHD til at opnå større ro og koncentration gennem skydning.

Nyborg Skytteforening indgår i Fokus-projektet under De Danske Skytteforeninger og samarbejder lokalt med skoler, kommune og BROEN Nyborg, som har støttet lokale børn og unge til at deltage i projektet i Nyborg.

Find mere i Lokalavisen Nyborg: Lokalavisen Nyborg 24062014

Find mere om Fokus-projektet hos DGI

Fokus-projekt

Logo for skydeprojektet

Video om skydeprojektet: