5. oktober 2019

Biking event for BROEN Næstved

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 05.10.2019
09:00 - 19:00


Fladså Gymnastik biker for BROEN Næstved.

Biking trioen under Fladså Gymnastik har i lang tid arbejdet med at planlægge et Biking-event til fordel for BROEN. Vi har lånt cykler af Bike Akademiet, og vi har 56 cykler til Biking-eventet.

Biking-eventet afholdes den 5. oktober 2019 kl. 9-19 i Fladså Hallen i Mogenstrup.

Overskuddet fra dagen vil gå til BROEN´s arbejde for udsatte børn, hvis familierne ikke har råd til, at børnene kan gå til fritidsaktiviteter. I Fladså Gymnastik har vi hvert år familier, hvor vi hjælper med at ansøge BROEN. Familierne kan blive hjulpet med støtte til kontingent, tilskud til gymnastiktøj eller transport til og fra fritidsaktiviteter. BROEN drives ved hjælp af økonomisk støtte fra privatpersoner og firmaer.

Der vil komme 10 energiske og fantastiske instruktør, der vil sørge for, at alle har en fed fest, mens der bliver cyklet og svedt igennem.

En cykel koster 1000 kr. for 10 timers fest. Så book en spinningcykel og tag din ven, veninde eller kollega med til nogle fantastisk timer for at støtte BROEN. Vi har sørget for gratis frugt og vand til alle bikere, og der vil være mulighed for at købe mad, sodavand og lidt sødt.

Vi cykler sammen for at udsatte børn kan få en aktiv fritid.

Cyklerne kan bookes fra søndag den 18. august.

Find mere på www.fladsaagymnastik.dk og Flådsø Gymnastiks Facebookside.