Støt Broen Danmark - Min konto

27. november 2020

Første december er Giving Tuesday i Næstved

Giving Tuesday logo NæstvedEt nyt fænomen kommer til Næstved, nemlig Giving Tuesday. Det er et stort fænomen i USA, hvor dagen falder efter familiedagen Thanksgiving og shoppedagen Black Friday.

Tirsdag den 1. december afholder Familiestøtten og BROEN Næstved Giving Tuesday i samarbejde med Spar Nord Næstved og Vor Frue Skole.

Giving Tuesday i Næstved er en dag, hvor lokale erhvervsfolk og elever fra Vor Frue Skole indsamler penge via deres netværk, til Familiestøtten og BROEN Næstved og de to frivillige foreningers lokale indsats for socialt udsatte familier i hele kommunen.

Spar Nord lægger lokaler til rådighed til erhvervsfolk fra Næstved, som ringer rundt og indsamler penge via deres netværk. Tilsvarende ringer alle udskolingselever på Vor Frue Skole rundt til deres netværk for at indsamle penge til de velgørende foreninger. 

Konceptet startede sidste år i Køge, som et samarbejde mellem Familiestøtten og BROEN Køge med praktisk hjælp fra Spar Nord Køge Bugt. Succesen blev så stor, at konceptet i år er kommet til Næstved, hvor borgmester Carsten Rasmussen åbner initiativet på Vor Frue Skole tirsdag d. 1. december kl. 12.00. 

De indsamlede midler går ubeskåret til Familiestøtten og BROEN Næstved. Familiestøtten hjælper udsatte familier med bl.a. julehjælp, legetøj og tøj til børnene samt råd og vejledning til familierne. BROEN Næstved hjælper udsatte familier med at betale for fritidskontingenter til børnene, samt til indkøb af udstyr til fritidsaktiviteterne.

Vil du også støtte?

Det er ikke kun dem, som bliver kontaktet på dagen, der kan være med til at sikre en bedre tilværelse for mange af de trængte familier.

Hvis man ønsker at give et bidrag, kan man også sende en mail med beløb, navn, telefonnummer samt cvr. nummer/cpr. nummer, HVIS man ønsker at trække beløbet fra i sin skat.

Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay på 255334, hvor der noteres Giving Tuesday i kommentarfeltet. Dette MobilePay-nummer er øremærket til BROEN Næstved.

Find mere om Giving Tuesday i Køge og Næstved