Støt Broen Danmark - Min konto

25. oktober 2019

Volbeatforsanger gav pris videre til BROEN

Forsanger i Volbeat, Michael Poulsen, modtog torsdag den 24. oktober Trelleborgfondens Kulturpris, som han straks gav videre til BROEN Næstved.

Trelleborg Kulturpris 2019

Michael Poulsen (i midten) med Trelleborg Kulturpris sammen Bo Laugesen (2. tv), Mads Lundborg Mikkelsen (2. th) og Stine Ingebrigtsen (th) fra BROEN Næstved. (Foto: Jan Christensen/ISO 4700)

Prisen, der også kaldes Grundtvig-Marie Prisen, blev overrakt af borgmester Carsten Rasmussen ved et arrangement på Rønnesbæksholm. Sammen med prisen fulgte et beløb på 25.000 kroner, som Michael Poulsen altså havde valgt at donere til BROEN Næstved.

Michael Poulsen fortæller til avisen Sjællandske, at han selv som barn oplevede kammerater, der ikke kunne fortsætte med at spille fodbold på grund af deres forældres dårlige økonomi: “Derfor varmer det mit hjerte, at jeg kan give de 25.000 kroner for prisen videre til organisationen BROEN Næstved, som hjælper børn til at få en aktiv fritid ved at betale for kontingent til fritidsaktiviteter.”

Tre repræsentanter fra BROEN Næstved deltog ved prisoverrækkelsen og kunne takke Michael Poulsen personligt for donationen.

Find omtale af prisoverrækkelsen hos Sjællandske.dk den 25. oktober 2019