Støt Broen Danmark - Min konto

10. september 2019

Magnus Heunicke er ambassadør for BROEN

Politikeren Magnus Heunicke, der både kommer fra Næstved og er valgt til Folketinget her fra området, har sagt ja til at være ambassadør for BROEN Næstved.

Magnus Heunicke

Magnus Heunicke er ambassadør for BROEN Næstved.

Magnus gav sit tilsagn allerede før sommerferien, og før han blev minister for sundhed og ældre i den nuværende regering. Til Biking Event i Fladså Hallen den 5. oktober vil han være at finde på en af spinningcyklerne og give den gas til fordel for BROENs lokale indsats for at bygge bro for udsatte børn til at deltage i idræts- og fritidsaktiviteter i det lokale foreningsliv.

Magnus Heunicke cyklede med på sidste etape af velgørenhedscykelløbet BROEN Danmark Rundt 2019 fra Christiansborg til Folkemødet på Bornholm. Han har også tidligere trådt i spinningpedalerne til fordel for bl.a. BROEN Næstved ved et arrangement hos Næstved Boldklub ved en hjemmekamp, der fejrede oprykningen i 2018 til 1. division.

Om grunden til at være ambassadør og cykle for BROEN Næstved siger Magnus Heunicke:

“Vi cykler for et godt formål: nemlig BROEN, der hjælper udsatte børn med at få et aktivt fritidsliv sammen med deres kammerater, ved at betale kontingent og hjælper med f.eks fodboldstøvler. Det betyder alt for de børn at kunne gå til noget og få forbilleder i sportsklubberne, at blive anerkendt og regnet med. Det er et enormt vigtigt arbejde, som jeg er glad for at støtte.”

Find mere om Biking Event ved Fladså Gymnastik

Vi er meget glade og taknemmelige for, at Magnus har valgt at være vores ambassadør!